Butiksstädning Örebro


Skarings erbjuder professionell och effektiv butiksstädning i Örebro. Oavsett storleken på er butik kan vi hjälpa er hålla den ren och fräsch.

Kontakta oss Läs mer

Håll din butik ren och fräsch med butiksstädning i Örebro!

Välkommen till en kvalitetsleverantör av butiksstädning i Örebro. Oavsett om din verksamhet är aktiv inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln så ökar en ren butik kundupplevelsen. En fräsch butik skapar en kvalitetsstämpel på din verksamhet och ser till att din kund vill komma tillbaks till din butik. Första intrycket räknas!

Varför använda Skarings vid butiksstädning?

Att välja rätt städföretag för er butiksstädning kan vara svårt. Det finns många leverantör ute på am Genom oss får ni ett kvalitetssäkrat och ISO-certifierat städföretag med lång erfarenhet av att erbjuda företag butiksstädningar. Vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar och vet att det är så vi bygger långsiktiga samarbeten med våra kunder. Vi har arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav i städningen.Vi arbetar alltid med städprodukter som är anpassade till golvmaterialet så att slitaget minimeras. Skarings har specialiserat sig i över 20 år på branscher som ställer höga krav på städningen, både inom den offentliga- och den privata sektorn. Butiksstädning kräver noggrannhet och systematiskt arbete för att det skall bli bra. Förutom butiksstädning i Örebro erbjuder vi ett flertal kringtjänster: – Frukt och kaffe – Entrémattor – Förbrukningsmaterial – Sop- och återvinningshantering – Vaktmästeri- och värdinnetjänster Kontakta oss idag för att få en personlig kontakt och offert!

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Få offert på butiksstädning i Örebro!

Genom att fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan eller ringa oss 08-449 65 00 kan vi ge er en personlig kontakt för att se över ert behov idag. Utifrån era behov och tillsammans med våra medarbetare skapar vi en hållbar lösning som gynnar er butik.

Förutom butiksstädning erbjuder vi också kontorsstädning i Örebro, samt kringtjänster som kan underlätta er vardag i butiken eller på kontoret. Vi kan även då komma med rekommendationer beroende på storlek, bransch, plats och flöde av kunder till er butik. Därför förespråkar vi alltid personlig kontakt och även besök hos er om ni önskar, för att kunna ge er rätt lösning!

Boka ett personligt möte med oss för att gå igenom era behov idag så ordnar vi butiksstädningen!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss