Butiksstädning Stockholm


Din butik är ansiktet utåt mot kunderna och är första intrycket som kunden får när de besöker er butik. Skarings erbjuder professionell och effektiv butiksstädning i hela Stockholm. Oavsett storleken på er butik kan vi hjälpa er hålla den ren och fräsch.

Kontakta oss Läs mer

Butiksstädning i Stockholm som skapar ett gott första intryck!

Välkommen till en kvalitetsleverantör av butiksstädning i Stockholm.  I dagligvaruhandeln är första intrycket extremt viktigt för kunden när de går in i butiken. Första intrycket skapar en känsla som kunden har med sig under hela sitt besök. Att skapa ett fräscht och rent intryck i butiken kan kännas som en självklarhet. Men ändå är det många som snålar/slarvar med den självklarheten. Genom att anlita en professionell städfirma för er butiksstädning skapar ni samtidigt en kvalitetsstämpel över er butik. Det hjälper nämligen inte att du har varor fint och snyggt presenterade om det ligger ett lager damm på hyllorna och din städare slarvar med att ta bort fläckar på glasmontrar och andra ytor. Vi har allesammans besökt en exempelvis klädbutik där omklädningsrummet har små dammråttor i hörnen. Att prova nya fina kläder och samtidigt halkar ens egna kläder ned på golvet och blir fulla med damm är inte kul. Se till att din butik hålls välstädad och fräsch på alla utrymmen, det förtjänar dina kunder! Från glasen utåt, till entrén när kunderna går in i butiken och hela vägen in i hörnen i omklädningsrummen!

Skarings – Ert trygga städföretag

Att välja rätt städföretag för er butiksstädning kan vara svårt. Det finns många leverantör ute på marknaden och för att säkerställa att ni har en partner att lita på är ett möte att rekommendera. Genom oss på Skarings får ni ett kvalitetssäkrat och ISO-certifierat städföretag med lång erfarenhet av att erbjuda butiksstädningar. Vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar och vet att det är så vi bygger långsiktiga samarbeten med våra kunder. Skarings har specialiserat sig i över 20 år på branscher som ställer höga krav på städningen, både inom den offentliga- och den privata sektorn. Butiksstädning kräver noggrannhet och systematiskt arbete för att det skall bli bra. Som kund hos Skarings kan man förvänta sig att vi är lyhörda för kundernas krav och att vi håller en kontinuerlig dialog för ökad kundnöjdhet. Förutom butiksstädning i Stockholm erbjuder vi ett flertal tjänster och kringtjänster: – Kontorsstädning – Trappstädning – Byggstädning – Frukt, kaffe och förbrukningsmaterial – Entrémattor – Sop- och återvinningshantering – Vaktmästeri- och värdinnetjänster Kontakta oss idag för att få ett personligt möte och offert!

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Butiksstädning Stockholm

Miljövänlig butiksstädning

På Skarings arbetar vi för att skapa en så hållbar och miljövänlig butiksstädning som möjligt, för att gynna ditt företag/butik och vår gemensamma miljö. Det gör vi bland annat genom att använda oss av miljömärkta städprodukter och som innehåller färre kemikalier. Sedan använder vi oss av mikrofiberprodukter i största möjliga mån för att undvika att använda kemikalier.

Få offert på butiksstädning i Stockholm!

Genom att fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan eller ringa oss 08-449 65 00 kan vi ge er en personlig kontakt för att se över ert behov idag. Utifrån era behov och tillsammans med våra medarbetare skapar vi en hållbar lösning som gynnar er butik.

Förutom butiksstädning erbjuder vi också kontorsstädning i Stockholm, samt kringtjänster som kan underlätta er vardag i butiken eller på kontoret. Vi kan även då komma med rekommendationer beroende på storlek, bransch, plats och flöde av kunder till er butik. Därför förespråkar vi alltid personlig kontakt och även besök hos er om ni önskar, för att kunna ge er rätt lösning!

Boka ett personligt möte med oss för att gå igenom era behov idag så ordnar vi butiksstädningen!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss