Flyttstädning Kungsholmen


Vi på Skarings erbjuder flyttstädning på Kungsholmen med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår flyttstädning

Vi på Skarings erbjuder högkvalitativa flyttstädningar på Kungsholmen. Att flyttstäda kräver extra noggrann städning, där ert tidigare hem eller kontor måste skina från golv till tak när det är dags att lämna in nycklarna. Om man vill kan man såklart göra flyttstädningen själv. Vad man då behöver överväga om det är värt den extra tid och energi som en flyttstädning innebär. Om man inte har flyttstädat tidigare kan det också vara svårt att veta precis hur noga man behöver städa, och vad som behöver rengöras. Därför väljer många att anlita experter, städ- och serviceföretag, att utföra flyttstädningen.

Skarings grundades 1997 och erbjöd redan från start olika städtjänster. Sedan starten har vi flyttstädat åt många privatpersoner och företag på Kungsholmen samt i övriga Stockholm. Vi levererar en högkvalitativ flyttstädning med gott resultat varje gång. Vi håller vad vi lovar och vi anpassar våra tjänster efter våra kunders behov. För oss är flexibilitet och kvalitet det viktigaste. Genom att lyssna till era specifika behov och önskemål, och genom att endast anställa de bästa flyttstädarna, garanterar vi att ni blir nöjda med flyttstädning från oss.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Flyttstädning Kungsholmen

Vad ingår i flyttstädningen?

När vi flyttstädar på Kungsholmen städar vi givetvis hela lägenheten eller kontoret och gör det skinande rent. Eftersom alla lokaler är olika kan flyttstädningen skilja sig något beroende på förutsättningarna. Alla flyttstädningar vi utför är alltid av högsta kvalitet. Flyttstädning från Skarings inkluderar bland annat:

  • Golvrengöring
  • Rengöring av golvlister
  • Rengöring av dörrar och väggar
  • Urtorkning av skåp och garderober
  • Rengöring av vitvaror som ugn, spis, kyl- och frysskåp och köksfläkt
  • Städning av toaletter och badrum
  • Samtliga fönster putsas
  • Om balkong finns städar vi den också

Mer än flyttstädning

Skarings gör mer än bara flyttstädning på Kungsholmen. Vi erbjuder även ett brett utbud av andra städtjänster. Hos oss kan ni beställa tjänster som lokalvård, byggstädning, kringtjänster och tvätteri. Till kontor kan ni beställa leverans av fruktkorgar, påfyllning av kontorsmaterial eller tvättning av arbetskläder.

Beställ flyttstädning på Kungsholmen

Är ni i behov av flyttstädning, eller något av våra andra tjänster? Då rekommenderar vi att ni fyller i kontaktformuläret som ni hittar här på vår hemsida. Då återkommer vi så snart vi kan med en offert, framtagen för just era behov. Om det är något ni undrar eller har funderingar kring är ni självklart välkomna att kontakta oss via telefon eller mail. Alla våra kontaktuppgifter hittar ni här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss