Flyttstädning Östermalm


Vi på Skarings erbjuder flyttstädning på Östermalm med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår flyttstädning

När man flyttar från sitt gamla hem eller kontor till en ny plats är det mycket att göra. Dels behöver man flytta möbler, inventarier och teknik till den nya platsen. Bara det kan ta mycket tid, och därefter är det dags för ett annat viktigt moment: flyttstädning. Innan man lämnar över nycklarna måste flyttstädning ske, så det är rent och fint för nästa person att flytta in. För att spara tid och för att försäkra sig om att det blir gjort på rätt sätt väljer många att anlita ett städ- och serviceföretag att utföra flyttstädningen.

Vi på Skarings har erbjudit företag och privatpersoner flyttstädning sedan 1997. Denna långa erfarenhet av flyttstädningar har gjort oss till experter. Dels vet vi precis hur flyttstädningar ska gå till, vad man ska tänka på och nivån av städning som krävs. Idag erbjuder Skarings flyttstädning för privatpersoner och företag i Stockholm. Just på Östermalm har vi flyttstädat många gånger.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Flyttstädning Östermalm

En högkvalitativ och flexibel flyttstädning

Vi särskiljer oss från våra konkurrenter på Östermalm genom att ha kvalitet och flexibilitet som högsta prioriteringar. Vi vet att det är just detta som våra kunder tycker är viktigt när det är dags att flyttstäda.

Vi garanterar en högkvalitativ flyttstädning. Våra flyttstädare är har den erfarenhet och kompetens som krävs för en perfekt flyttstädning. Genom att använda de senaste teknikerna och materialen kommer ert tidigare hem eller kontor vara skinande rent efter vår flyttstädning.

Eftersom alla hem och kontor är olika är våra flyttstädningar alltid anpassningsbara. Det kan handla om att vi ska komma förbi en viss tid, utföra städningen på ett visst sätt eller något helt annat. Innan flyttstädningen sker är vi alltid måna om att lyssna på er som kund. Berätta för oss hur ni vill att flyttstädningen ska gå till så utför vi den som ni vill, helt enkelt.

Vad ingår i flyttstädning?

När ni anlitar Skarings för er flyttstädning på Östermalm kommer den alltid att hålla hög kvalitet. Men hur går egentligen en flyttstädning till, och vad är det som ingår? Självklart kan detta variera utifrån era önskemål, men den typiska flyttstädningen innehåller bland annat:

  • Rengöring av alla golv
  • Rengöring av golvlister
  • Dörr- och väggrengöring
  • Urtorkning av skåp och garderober
  • Rengöring av vitvaror som ugn, spis, kyl- och frysskåp
  • Rengöring av köksfläkt
  • Städning av toaletter och badrum
  • Putsning av samtliga fönster
  • Balkongstädning, om sådan finns

Få offert för flyttstädning på Östermalm

Är ni i behov av professionell och högkvalitativ flyttstädning? Vi på Skarings hjälper er. Genom att fylla i formuläret här på vår hemsida kan ni enkelt få en prisuppgift så snabbt som möjligt. Om ni har några frågor kring flyttstädning, eller någon annan av våra övriga tjänster är ni alltid välkomna att kontakta oss via mail eller telefon. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss