Flyttstädning Södermalm


Vi på Skarings erbjuder flyttstädning på Södermalm med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår flyttstädning

Ska ni flytta till ett nytt hem eller byta kontor på Södermalm? Då är ni gissningsvis intresserade av att anlita någon att utföra flyttstädningen. När man flyttar är det viktigt att det är rent och fint för de som ska flytta in. Det krävs mer städning, och mer noggrann sådan, än vanligt. Flyttstädning kan man såklart göra själv om man verkligen vill, men det tar både tid och energi från det vanliga jobbet. Har man inte erfarenhet av att flyttstäda sedan tidigare finns det också risk att flyttstädningen inte blir godkänd, och då tar det ännu mer tid från vardagen. Så det vanligaste är att man låter ett städ- och serviceföretag utföra flyttstädningen, så den blir korrekt gjord från början, samtidigt som man får mer tid över till annat.

Lång erfarenhet av flyttstädning på Södermalm

Vi på Skarings har erbjudit flyttstädningar på Södermalm, och överallt i Stockholm, sedan 1997. Detta innebär att vi tillhör de mer erfarna städ- och serviceföretagen på Södermalm. Vi har funnits länge eftersom våra kunder är nöjda med våra flyttstädningar. Vi har flyttstädat på de flesta typer av kontor och hem. Våra kunder anlitar oss gång på gång eftersom vi levererar en bra flyttstädning varje gång, och vi gör detta genom att fokusera på kvalitet och flexibilitet.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Flyttstädning Södermalm

Högkvalitativa och flexibla flyttstädningar

För oss är kvalitet och flexibilitet det viktigaste, och det märks i allt vi gör. Vi garanterar högkvalitativa flyttstädningar på Södermalm genom att anställa de bästa flyttstädarna och försäkra oss om att de använder de senaste metoderna och materialen när flyttstädningen utförs. Våra medarbetare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att flyttstäda.

Skarings är också flexibla. Eftersom alla hem och kontor är olika lyssnar vi vid varje flyttstädning på er som kund. Genom att ni berättar vad som är viktigt för er och era behov kan vi flyttstäda på precis det sätt ni önskar. Det kan exempelvis handla om att utföra flyttstädningen en viss tid, eller på ett visst sätt. Ni berättar om det är något särskilt kring flyttstädningen som vi ska tänka på, sedan tar vi hand om resten.

Vad ingår i flyttstädning?

Flyttstädningen är mer omfattande än den vanliga lokalvården, som ofta sker veckovis. När man flyttstädar ska alla ytor, varje skrymsle och varje vrå städas. Exakt hur flyttstädningen går till kan såklart variera efter lokalens förutsättningar, men i regel ingår följande:

  • Golvrengöring
  • Rengöring av golvlister
  • Rengöring av dörrar och väggar
  • Urtorkning av skåp och garderober
  • Rengöring av vitvaror som ugn, spis, kyl- och frysskåp och köksfläkt
  • Städning av toaletter och badrum
  • Samtliga fönster putsas
  • Om balkong finns städar vi den också

Få offert för flyttstädning på Södermalm!

Är det dags att börja planera utflytten? Här på vår hemsida hittar ni vårt smidiga formulär som ni kan fylla i direkt på hemsidan. Vi tar då fram en offert för vad en flyttstädning av ert hem eller kontor skulle kosta. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni givetvis kontakta oss när som helst via telefon eller mail. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss