Flyttstädning Vasastan


Vi på Skarings erbjuder flyttstädning i Vasastan med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår flyttstädning

De flesta behöver förr eller senare flytta från sitt hem eller kontor. Innan man flyttar behövs en flyttstädning. En flyttstädning innebär att man städar hela lägenheten eller kontoret extra noga, för att lämna över det rent och fint till de som ska flytta in efter. Vid flyttstädning städar man mer noggrant och göra hela lokalen skinande rent, från golv till tak.

Vi på Skarings har sedan 1997 erbjudit flyttstädning och en mängd andra städtjänster till privatpersoner och företag. Under vår långa erfarenhet har vi flyttstädat på en mängd olika platser, och är idag experter på alla typer av flyttstädningar. Flera av dessa flyttstädningar har varit i just Vasastan.

En högkvalitativ och flexibel flyttstädning

I Vasastan finns det flera städ- och serviceföretag som erbjuder flyttstädning. Vi särskiljer oss från våra konkurrenter genom vårt fokus på kvalitet och flexibilitet. Detta är också anledningen till att många av våra kunder har varit med oss under lång tid, och beställer flera städtjänster från oss.

Vi garanterar en högkvalitativ flyttstädning i Vasastan. Våra flyttstädare har den erfarenhet och kompetens som krävs för en perfekt flyttstädning. Genom att använda de senaste teknikerna och materialen kommer det vara skinande rent efter vår flyttstädning.

Eftersom alla hem och kontor är olika är våra flyttstädningar alltid anpassningsbara. Det kan handla om att vi ska komma förbi en viss tid, utföra städningen på ett visst sätt eller något helt annat. Innan flyttstädningen sker är vi alltid måna om att lyssna på er som kund. Berätta för oss hur ni vill att flyttstädningen ska gå till så utför vi den som ni vill, helt enkelt.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Flyttstädning Vasastan

Vad ingår i flyttstädning?

När flyttstädningen utförs av oss är ni garanterade en högkvalitativ flyttstädning. Alla lokaler är olika, så exakt vad som ingår i en flyttstädning i Vasastan kan variera något. Men i den typiska flyttstädningen ingår bland annat följande:

  • Rengöring av alla golv
  • Rengöring av golvlister
  • Dörr- och väggrengöring
  • Urtorkning av skåp och garderober
  • Rengöring av vitvaror som ugn, spis, kyl- och frysskåp
  • Rengöring av köksfläkt
  • Städning av toaletter och badrum
  • Putsning av samtliga fönster
  • Balkongstädning, om sådan finns

Få offert för flyttstädning i Vasastan

Ska ni flytta och är i behov av professionell flyttstädning? Vi på Skarings hjälper er gärna. Här på vår hemsida hittar ni ett smidigt kontaktformulär, som ni enkelt kan fylla i och skicka in. Vi återkommer då till er så snabbt vi kan med en offert, framtagen för just era behov. Om det är något ni undrar kring flyttstädningen kan ni enkelt höra av er till oss när som helst via telefon eller mail. Alla kontaktuppgifter hittar ni här på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa er med er flyttstädning!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss