Kontorsstädning Bromma


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning i Bromma med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

De flesta företag med kontor förstår vikten av att hålla kontoret rent och städat. Ett välvårdat kontor kan påverka mer än man tror, och kan ge flera positiva effekter på verksamheten. Medarbetare som trivs på sin arbetsplats är mer produktiva än de som inte gör det. Att anlita ett företag för kontorsstädning är ett enkelt sätt att göra kontoret mer trivsamt och medarbetarna nöjdare. Ett välstädat kontor ger också ett bättre intryck hos personer som är på besök, exempelvis kunder eller arbetssökande. Att ta hand om sitt kontor och inredningen ökar också kontorets livslängd, vilket indirekt kan spara pengar.

Skarings är ett städ- och serviceföretag som finns i Stockholm med många kunder, som har varit med oss länge, inte minst i Bromma. Företag väljer att anlita oss för att vi är flexibla, har ett brett utbud av tjänster och alltid håller hög kvalitet på våra tjänster. Med professionella lokalvårdare som alltid använder moderna tekniker och verktyg är vi måna om att ni som kund är nöjda med våra tjänster. Det är rent och snyggt efter att vi varit hos er, helt enkelt.

24 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Bromma

Att tänka på när man anlitar kontorsstädning

Har man inte tidigare anlitat ett företag att utföra städning av kontoret kan det vara svårt att känna till saker som är bra att veta. Det är viktigt att hitta en partner som utför städningen precis som ni själva vill ha den. Alla företag och kontor är olika, och städningen bör anpassas efter era behov och önskemål. Vi på Skarings lägger stor vikt vid att vara flexibla, och anpassa våra tjänster efter hur ni vill ha det.

Tänk på följande när ni anlitar ett företag för er kontorsstädning i Bromma:

  • Berätta hur ni vill att städningen ska gå till, för att ni ska kunna bli så nöjda som möjligt med slutresultatet.
  • Anlita samma företag för flera tjänster. Vi på Skarings erbjuder fler kontorstjänster än städning. Ta en titt på vår hemsida och utforska alla sätt vi kan göra ert kontor mer trivsamt.
  • Om hållbarhet är viktigt för ert företag kan det vara bra att fråga företaget ni anlitar om de arbetar miljövänligt och hållbart. Vi har flera ISO-certifieringar och hållbarhetstänket genomsyrar allt vi gör. Läs mer om hur vi arbetar här på vår hemsida.

När ni ska beställa kontorsstädning i Bromma

Vi vill göra det så enkelt för er som möjligt att ha ett rent och fint kontor. Om ni är intresserade av våra tjänster kan ni redan idag fylla i det smidiga kontaktformulär som finns här på hemsidan. Genom att berätta vilka kontorstjänster ni är intresserade av kan vi snabbt och enkelt återkomma till er så snart vi kan. Ni kan också kontakta oss via telefon eller mail om ni har några frågor, så besvarar vi er så snabbt vi kan. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Varmt välkomna till Skarings – För dig i Bromma!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss