Kontorsstädning Danderyd


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning i Danderyd med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

Skarings är ett städ- och serviceföretag som finns i Stockholm. Sedan 1997 har vi erbjudit ett stort utbud av olika typer av kontorsstädning och kontorstjänster. Vi har gjort oss till Danderyds ledande företag inom kontorsstädning genom att alltid hålla en hög kvalitet. Vi har ett stort utbud av olika kontorstjänster, där kontorsstädning är en av dem. Våra medarbetare är utbildade och professionella lokalvårdare, som gärna gör det lilla extra för att våra kunder ska bli nöjda.

Kontorsstädning med flexibilitet

Vi vill göra det enkelt att ha ett rent och fint på kontoret, och att alla som arbetar på kontoret trivs i lokalerna. Vi lyssnar alltid till hur ni som kund vill att städningen ska gå till, för att kunna utföra kontorsstädningen efter era behov och önskemål. Eftersom vi kan erbjuda flera olika kontorstjänster kan vi enkelt skapa en anpassad helhetslösning, med precis de tjänster ni behöver, utförda på det sätt ni vill.

Alla kontorstjänster i Danderyd

Skarings erbjuder mer än bara kontorsstädning. Vill man att ens kontor ska vara fräscht och välvårdat kan det kräva mer än städning, därför erbjuder vi det lilla extra. Välj de tjänster som är viktiga för just er. Bland våra kontorstjänster hittar ni bland annat fruktleveranser, påfyllning av kontorsmaterial och förbrukningsartiklar, fönsterputs, golvvård och olika varianter av storstädningar.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Danderyd

Bra att tänka på vid kontorsstädning

Det är vissa saker som är bra att tänka på när man anlitar någon för kontorsstädning och andra kontorstjänster. Här nedan går vi igenom tre saker som kan vara bra att ha i åtanke när ni anlitar ett städ- och serviceföretag i Danderyd.

1. Anpassa städningen

Det är ert kontor som ska städas, och det är ni som arbetar där. Det viktigaste är att ni själva trivs, och att städningen går till som ni vill. Om exempelvis någon del av kontoret behöver extra städning, våga anpassa städningen. Berätta för företaget som utför er kontorsstädning hur ni vill ha det.

2. Ett företag för alla kontorstjänster

Om städning inte är den enda typen av kontorstjänst ni är intresserade av är detta bra att ha i åtanke redan från början. Anlita ett städ- och serviceföretag som erbjuder alla de tjänster ni vill ha. Då slipper ni ha kontakt med en mängd olika företag, utan har istället alla tjänster samlade hos samma aktör.

3. Hållbar kontorsstädning

Städ- och serviceföretag kan göra mycket för att arbeta hållbart. Om hållbarhet och miljöfrågan är viktig för ert företag är det klokt att kontrollera hur företaget ni ska anlita arbetar med hållbarhet. Ofta kan man läsa sig till en hel del på företagets hemsida. Vi på Skarings är exempelvis certifierade enligt flera ISO-standarder och har tagit fram både miljö-, kvalitet- och arbetsmiljö-policys.

Offert för kontorsstädning i Danderyd

Här på vår hemsida hittar ni ett smidigt formulär, som ni snabbt och smidigt kan skicka till oss. Genom att ni berättar om era behov kan vi ta fram en offert för vad detta skulle kosta, så snabbt vi kan. Skulle ni ha några frågor eller funderingar är vi alltid nåbara via telefon eller mail. Tveka inte att höra ifrån er!

Välkommen till oss på Skarings!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss