Kontorsstädning Kista


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning i Kista med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

Vi på Skarings har sedan 1997 varit det självklara valet det kommer till kontorsstädning i Kista. Sedan starten har vi vuxit och erbjuder våra tjänster Stockholm. Kontorsstädning och lokalvård är bara en sorts tjänst vi erbjuder, hos oss kan ni välja bland ett brett utbud av kontorstjänster. Eftersom vi är ett städ- och serviceföretag är kontorsstädning självklart en stor del av verksamhet, och varit det ända från början.

Vi håller ert kontor städat och fräscht

Det finns många anledningar att anlita någon att utföra kontorsstädning. Till att börja med påverkar kontorsmiljön verksamhetens produktivitet. Anställda som trivs på sin arbetsplats får mer gjort och är gladare på jobbet. Som vi på Skarings brukar säga; ett fräscht kontor skapar ren arbetsglädje.

Att ha det rent och snyggt är också en fördel när det kommer viktiga personer på besök. Det spelar ingen roll om det är en kund, ägare, investerare eller någon som söker jobb hos er som besöker ert kontor – att ha det städat och fräscht ger ett bättre intryck.

Kontorsstädning med extra allt

Vi vill att det ska vara enkelt att ha ett städat kontor. När ni anlitar oss för att utföra kontorsstädning i Kista kan ni vara säkra på ett bra resultat. I kontorsstädning från Skarings ingår bland annat:

  • Moppning av alla typer av golv
  • Rengöring av samtliga fria ytor
  • Dammtorkning av bord, köksbänkar och andra ytor
  • Dammsugning
  • Städning av trapphus
  • Påfyllning av förbrukningsartiklar, exempelvis för kök och toaletter

24 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Kista

Skräddarsydd städning i Kista

Alla våra kunder är olika och har olika behov och önskemål när det kommer till kontorsstädningen. Vi lyssnar alltid till våra kunder, och anpassar våra rutiner efter er. Vi utför helt enkelt kontorsstädningen som ni vill ha den. Om det är någon del av kontoret som är mer eller mindre viktig, berätta det för oss, så tänker vi på det när vi är hos er.

Vi erbjuder också fler tjänster än städning, så om ni vill lägga till någon av våra tjänster är det bara att kontakta oss. En av anledningarna till att våra kunder stannar hos oss är för att vi kan erbjuda det mesta när det kommer till kontorstjänster. Våra kunder uppskattar att bara behöva ha kontakt med ett företag, oavsett om det gäller tvätt av arbetskläder, kontorsstädning, kaffeleverans eller påfyllning av kontorsmaterial.

Få offert för kontorsstädning i Kista

Här på vår hemsida hittar ni ett formulär där ni genom att berätta vad det är ni vill ha hjälp med, snabbt och smidigt kan få information om vad det skulle kosta. Om ni har frågor eller funderingar kan ni också kontakta oss via telefon eller mail, så hjälper vi er vidare.

Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss