Kontorsstädning Kungsholmen


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning på Kungsholmen med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

Ett rent och välstädat kontor påverkar mer än vad många tror. Kontorsstädning är bra ur flera perspektiv, framför allt gör det att inredning och lokaler håller längre, samt att de som jobbar på kontoret trivs bättre. Men det är inte bara anställda som befinner sig på kontoret. Det finns många typer av besökare man vill visa upp ett fint kontor för. Några exempel på detta är kunder, investerare, nyanställda, arbetssökande samt nära och kära.

Skarings är städ- och serviceföretaget med fokus på kvalitet och flexibilitet. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och andra typer av kontorstjänster. Vi har städat kontor på Kungsholmen och runtomkring i Stockholm sedan 1997. Vår långa erfarenhet har gjort oss till experter i vår bransch.

Är ni intresserade av kontorsstädning, eller någon annan av våra kontorstjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag för att få en offert.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Kungsholmen

Hela Kungsholmens favorit-kontorsstädning

Vi på Skarings är stolta över att ha blivit ett populärt val för alla typer av företag på Kungsholmen som vill ha ett fräscht och städat kontor. Det finns flera anledningar till detta. När vi är i kontakt med våra kunder blir det tydligt att det finns tre vanliga anledningar till att man anlitar oss på Skarings för sin kontorsstädning.

1. Kontorsstädning av högsta kvalitet

Vi på Skarings särskiljer oss från andra företag som erbjuder kontorsstädning genom vår höga kvalitet. Det handlar dels om en generell hög kvalitet, med ett väl utfört arbete varje gång. Med andra ord; det är rent och snyggt efter att vi har städat ert. Vårt fokus på kvalitet genomsyrar hela vår verksamhet, med utbildade och professionella lokalvårdare som gärna gör det lilla extra för att ni som kund ska bli nöjd. Våra lokalvårdare använder de senaste teknikerna och materialen, för att alltid kunna erbjuda den bästa kontorsstädningen på Kungsholmen.

2. Anpassningsbara kontorstjänster

Vi är stolta över att vi lyssnar noga till våra kunders behov. Vi arbetar inte med standardlösningar och samma arbetsrutiner för alla våra kunder, eftersom våra kunder helt enkelt inte är likadana varandra. Istället lyssnar vi på vad ni som kund vill ha, vad som är viktigt för er och hur ni vill att vårt samarbete ska se ut. Ni berättar hur ni vill ha det, vi tar hand om resten.

3. Mer än bara kontorsstädning

Vi har ett brett utbud av olika typer av kontorstjänster. Vi vill göra det enkelt för er att ha ett fräscht kontor, därför erbjuder vi allt ni behöver. Vi erbjuder bland annat; fönsterputs, tvätt av alla typer av textilier, leverans av fruktkorgar, påfyllning av förbrukningsartiklar och kontorsmaterial, storstädningar och mer. Här på vår hemsida kan ni läsa mer om våra tjänster, och om det är något ni saknar är det bara att kontakta oss. Vi är som vi nämnde anpassningsbara.

Ert städ- och serviceföretag på Kungsholmen

Om ert företag är intresserade av kontorsstädning på Kungsholmen kan ni enkelt fylla i formuläret som ni hittar här på vår hemsida. Vi kontaktar då er så fort vi kan för att försöka hitta ett förslag som passar ert behov. Om ni har några funderingar eller frågor kan ni alltid kontakta oss via telefon eller email.

Så tycker våra kunder

Kontakta oss