Kontorsstädning Nacka


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning i Nacka med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

Har man någon gång arbetat på ett kontor är man väl medveten om hur stor skillnad ett välstädat kontor kan innebära. Hur rent och fräsch kontoret är påverkar på flera sätt. Har man ett städat kontor är det lättare för alla anställda att trivas på jobbet. På samma sätt kan ett smutsigt och nedgånget kontor påverka de som befinner sig i lokalerna på ett negativt sätt. Och det kommer väl inte som någon överraskning för någon att medarbetare som trivs också blir mer produktiva på jobbet.

Kontorets skick påverkar också besökarens första intryck av företaget som arbetar i lokalerna. Det är vanligt förekommande på de flesta kontor att kunder, investerare och samarbetspartners kommer på besök, och då bör kontoret vara fint och fräscht.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Nacka

Nackas nummer ett inom kontorsstädning

Vi på Skarings har blivit ett populärt val av kontorsstädning i Nacka. En av anledningarna till detta är vår långa erfarenhet. Vi har erbjudit företag i Nacka och Stockholm ett brett utbud av kontorstjänster sedan 1997, och har blivit experter på det vi gör. Många av våra kunder har varit med oss länge, vilket vi tycker är extra roligt. Men vad är det då som särskiljer Skarings från andra städ- och serviceföretag som erbjuder kontorsstädning och andra kontorstjänster? När vi frågar våra kunder är det tre svar som återkommer: vårt hållbarhetsarbete, höga kvalitet och breda tjänsteutbud.

1. Hållbar städning av kontor

För oss är hållbarhet en viktig fråga, och hållbarhet genomsyrar hela vår verksamhet. Det handlar dels om hållbarhet ur miljösynpunkt, men också genom god arbetsmiljö och genom att vara en bra arbetsgivare. Vill ni veta mer om hur vi utför kontorstjänster med hållbarhet i fokus ligger våra miljö- och arbetsmiljöpolicys här på vår hemsida för er att läsa.

2. Hög kvalitet framför allt

Våra tjänster håller hög kvalitet. Vi garanterar ett väl utfört arbete oavsett vilken tjänst det är ni köper av oss. Vi arbetar på olika sätt för att försäkra oss om att vi alltid håller en hög kvalitet. När det gäller kontorsstädning handlar det bland annat om att anställa professionella lokalvårdare och förse dem med de senaste teknikerna och verktygen, för att de ska kunna utföra ett gott arbete, varje gång.

3. Alla kontorstjänster i Nacka

Idag städar vi kontor över hela Stockholm, inte minst i Nacka. Men städning är inte det enda vi erbjuder. Vi vill vara det enda företag ni behöver anlita, för alla kontorstjänster. Därför erbjuder vi idag ett brett utbud av tjänster.

Dessa är:

  • Lokalvård
  • Trappstädning
  • Golvvård
  • Fönsterputs
  • Specialstädning
  • Storstädning
  • Kringtjänster
  • Tvätteri

Under “Tjänster” i menyn här på vår hemsida kan ni läsa mer om respektive tjänst.

Beställ kontorsstädning i Nacka

Är ni intresserade av kontorsstädning, eller kanske någon annan av våra tjänster? För att få en prisuppgift för vad det skulle kosta för er kan ni snabbt och smidigt fylla i formuläret som ni hittar här på vår hemsida. Vi återkommer då till er så snabbt vi kan med mer information. Om det är något ni undrar kan ni alltid kontakta oss via telefon eller mail. Varmt välkomna till oss på Skarings!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss