Kontorsstädning Örebro


Skarings erbjuder professionell och effektiv kontorsstädning i Örebro. Vi erbjuder kvalitativ kontorsstädning som är anpassade efter ert företags behov. Vi kan erbjuda er ren kontorsstädning men också komplettera med helhetslösningar där vi inkluderar fönsterputs, golvvård, kaffe och kontorsmaterial. Kontakta oss för att gå igenom era behov!

Kontakta oss Läs mer

Högkvalitativ kontorsstädning i Örebro – Fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Välkommen till en kvalitetsleverantör av kontorsstädning i Örebro. Skarings erbjuder olika typer av kontorsstädning med högsta kvalité – allt från lokalvård och butiksstädning till olika specialstädningar som exempelvis golvvård och fönsterputs. Vi vet att en ren och fräsch arbetsplats skapar arbetsglädje. Vi ser till och anser det viktigt att ni kan fokusera på ert dagliga arbete när på ert kontor, låt oss sköta resten!

Vad erbjuder vi på Skarings?

Skarings har en lång erfarenhet av att erbjuda företag och organisationer kontorsstädningar. Självklart är vi på Skarings ISO-certifierade, vilket innebär att vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar. Samt att vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav i städningen. Förutom kontorsstädning i Örebro erbjuder vi ett flertal kringtjänster: – Frukt och kaffe – Kontorsmaterial – Entrémattor – Förbrukningsmaterial – Sop- och återvinningshantering – Vaktmästeri- och värdinnetjänster Med över 20 års erfarenhet har vi både bredden i vårt tjänsteutbud och möjligheten att bli er helhetsleverantör. Vår vision är att genom kvalitetsarbete vara Sveriges ledande städentreprenör före 2020. Med ledande avses i första hand känd för att vara innovativ och ett föredöme i branschen. Kontakta oss idag för att få en personlig kontakt och offert!

24 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Örebro

Få offert på kontorsstädning i Örebro!

Genom att fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan eller ringa oss 08-449 65 00 kan vi ge er en personlig kontakt för att se över ert behov idag. Utifrån era behov och tillsammans med våra medarbetare skapar vi en hållbar lösning som gynnar er arbetsmiljö för era anställda – Fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Förutom traditionell kontorsstädning erbjuder vi kringtjänster som kan underlätta er vardag på kontoret.Vi kan även komma med rekommendationer gällande vad för typ av kontorsstädning ni behöver. Därför förespråkar vi alltid personlig kontakt och även besök på er arbetsplats om ni önskar, för att kunna ge er rätt lösning!

Vi har allt ifrån fasta paket där dammsugning, fuktmoppning och rengöring av fria ytor ingår till rörliga paket – allt baseras på era specifika behov.

Boka ett personligt möte med oss för att gå igenom era behov idag så ordnar vi kontorsstädningen!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss