Kontorsstädning Östermalm


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning på Östermalm med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

Har man jobbat på ett kontor någon gång i sitt liv så är man mycket väl medveten om hur mycket kontorsstädning kan påverka. Ett kontor som är städat och rent gör det roligare att jobba och ökar produktiviteten. Har ert företag ett kontor på Östermalm, och är intresserade av kontorsstädning? Då har ni kommit rätt.

Vi på Skarings har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och har hjälpt många typer av företag genom åren. Våra medarbetare är professionella lokalvårdare och är välutbildade inom städning. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda. Därför är vi alltid flexibla och öppna för specialanpassade lösningar. Vi lyssnar till era behov och anpassar kontorsstädningen efter era behov och önskemål.

Vad ingår i kontorsstädning?

Det korta svaret på den frågan är “allt”. Vi på Skarings jobbar inte med standardlösningar och -paket som ska passa alla. Istället arbetar vi med att lyssna till våra kunders behov. När ni beställer städning av ert Östermalmskontor kommer vi först att boka in ett möte, där vi kan få en bra bild av hur er situation ser ut. Då får ni chansen att berätta hur ni vill ha ert kontor städat, och sedan kommer vi med en offert för detta.

En typisk kontorsstädning inkluderar bland annat:

  • Moppning av alla typer av golv
  • Rengöring av fria ytor
  • Dammtorkning, exempelvis av skrivbord, fönsterbleck och bord
  • Dammsugning av golv
  • Städning av trapphus och entré
  • Påfyllning av vanliga förbrukningsprodukter som exempelvis toalettpapper, servetter, tvål och mer.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Östermalm

Fler kontorstjänster på Östermalm

En stor del av vår verksamhet innebär den vanliga återkommande kontorsstädningen. Men vi på Skarings erbjuder också en rad andra typer av kontorstjänster.

För större städprojekt, kanske den stora vårstädningen, eller efter en rolig företagsfest, kan vi erbjuda specialstädning. Specialstädning är oftast aktuellt när den vanliga kontorsstädningen inte riktigt räcker till. Specialstädning inkluderar utöver städning även tjänster som ångrengöring, fönsterputs och desinficering enligt Setbac-metoden.

Våra övriga tjänster även kallat kringtjänster är ett brett begrepp och inkluderar bland annat sophantering, vaktmästeri- och värdinnetjänster, fruktkorgsleverans och kontorsmaterial som papper, block och pennor.

Slutligen erbjuder vi också tvättning av alla typer av textilier. Vi har ett eget tvätteri i Degerfors, och tvättar allt från restaurangdukar och servetter till handdukar och arbetskläder.

Få offert på kontorsstädning

Är ni intresserade av kontorsstädning på Östermalm? Här på vår hemsida hittar ni vårt smidiga kontaktformulär, som ni kan fylla i för att få en kontakt med oss så fort som möjligt. För att kunna ta fram ett kostnadsförslag behöver vi göra ett besök hos er för att göra en uppskattning av vad som behöver göras. Har ni frågor eller funderingar hjälper vi er gärna, kontakta oss på mail eller telefon så besvarar vi alla era frågor.

Varmt välkomna till oss på Skarings!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss