Kontorsstädning Södermalm


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning på Södermalm med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

De bästa och mest produktiva medarbetarna är de som trivs med sitt jobb. En stor del av det innebär att trivas på kontoret och i företagets lokaler. Vi brukar säga att fräscha arbetsplatser skapar ren arbetsglädje, och det är sant. Det handlar dels om att ha det välstädat och rent, men också om att arbetsplatsen ska ha det lilla extra. Det kan handla om att ha fruktkorgar, gott kaffe, och kontinuerlig påfyllning av förbrukningsartiklar.

Vi på Skarings har erbjudit kontorsstädning åt företag på Södermalm och runtom i Stockholm sedan 1997. För oss är långvarig kundnöjdhet det absolut viktigaste, och många av våra kunder har varit med oss under lång tid. Vi är stolta över att vara flexibla och lyssnande, vi arbetar på det sätt ni som kund vill ha det. Kanske är något rum eller någon yta extra viktigt att ha välstädad? Då anpassar vi våra rutiner för ert kontor, så att det alltid blir precis som ni vill ha det.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Södermalm

Tre anledningar till att företag på Södermalm anlitar oss

Vi har länge varit det självklara valet för företag runt om i Stockholm, inte minst på Södermalm, där många byråer och konsultföretag är verksamma. Våra kontorstjänster passar givetvis alla företag och arbetsplatser. Det finns många anledningar att kontakta oss när ni letar efter någon att ta hand om ert kontor. När vi pratar med våra kunder är det några anledningar som återkommer och nämns gång på gång. Det våra kunder gillar bäst är vår flexibilitet, vårt breda utbud och höga kvalitet.

1. Flexibel kontorsstädning

Det finns många företag som erbjuder kontorsstädning och andra kontorstjänster. Vad som särskiljer Skarings från andra företag i branschen är vår flexibilitet. Vi tror på att lyssna på er, så att kontorsstädningen utförs på precis det sätt ni önskar. Det ska vara enkelt att ha ett välstädat kontor, om ni som kund vill ändra på något, eller lägga till fler kontorstjänster, är det bara att kontakta oss. Det går alltid att nå oss, antingen via mail eller telefon, så tveka inte att höra av er. Ni berättar hur ni vill ha kontorsstädningen, resten tar vi hand om.

2. Brett utbud av kontorstjänster

Att ha ett fräscht kontor handlar inte bara om den vanliga återkommande kontorsstädningen. Därför erbjuder vi också en rad andra tjänster. Vi erbjuder storstädningar, fönsterputs, byggstädning, leverans av fruktkorgar, tvättning av alla typer av textilier, påfyllning av kontorsmaterial, förbrukningsartiklar och kaffe, och mer därtill. Ni kan utforska hela vårt tjänsteutbud här på vår hemsida.

3. Hög kvalitet

Våra tjänster håller hög kvalitet. Det är tyvärr vanligt att städföretag både slarvar med den faktiska städningen och har svårt att hålla tider. Det kommer ni inte att uppleva med Skarings. Våra professionella lokalvårdare använder alltid de senaste metoderna och verktygen för att alla städningar ska hålla en hög kvalitet.

Få offert för kontorsstädning på Södermalm

Eftersom alla företag har olika behov och önskemål arbetar inte vi med fasta priser och paket. För att kunna erbjuda er bästa lösning utifrån ert behov bokar vi gärna in ett personligt möte på plats hos er på Södermalm där vi tillsammans går igenom vilken lösning just ni behöver. Utifrån det mötet kan vi direkt ge er en korrekt offert för utifrån de önskemål och behov som ni har. Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att maila eller ringa oss. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss