Kontorsstädning Solna


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning i Solna med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

Vi på Skarings har erbjudit kontorsstädning och andra kontorstjänster i Solna och Stockholm i över tjugo år. Vi har blivit ett självklart val för företag som vill ha ett fräscht, välvårdat och städat kontor. Att hålla kontoret i toppskick kommer med många fördelar. Medarbetare som trivs på sitt kontor jobbar också bättre, och innebär i längden större lönsamhet. Om det kommer kunder, investerare och andra personer man vill imponera på kan ett välstädat kontor göra stor skillnad. Det finns alltså många anledningar att anlita oss för städning av ert kontor.

Vår erfarenhet har gjort oss till en ledande aktör i städbranschen och vi har under åren skaffat oss många återkommande kunder, bland annat i Solna.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Solna

Flexibel kontorsstädning av hög kvalitet

För oss är flexibilitet och kvalitet det viktigaste, eftersom detta är det viktigaste för våra kunder. När vi pratar om flexibel kontorsstädning menar vi att det ska vara enkelt för våra kunder att få städningen precis så som de vill ha den. Vi ställer frågor om hur ni vill att städningen ska gå till på just ert kontor, och vad som är viktigt för er. Ni berättar hur ni vill ha det, sedan tar vi hand om resten.

Vårt fokus på hög kvalitet märks i allting vi gör. Alla våra medarbetare är professionella lokalvårdare och har bred kompetens när det kommer till kontorsstädning. Genom att alltid använda de mest moderna teknikerna och verktygen kan vi garantera den bästa kontorsstädningen i Solna.

Stort utbud av kontorstjänster i Solna

Kontorsstädning är inte den enda kontorstjänsten vi erbjuder. Vi har ett stort utbud av olika typer av tjänster, allt för att våra kunder ska ha ett rent, fräscht kontor som man trivs att vara på.

Vi erbjuder bland annat:

  • Trappstädning
  • Specialstädning, som exempelvis storstädning efter aktiviteter eller som årlig vårstädning.
  • Fönsterputsning
  • Tvätt av alla typer av textilier, i vårt eget tvätteri.
  • Leverans av frukt och kaffe
  • Påfyllningsservice av förbrukningsartiklar och kontorsmaterial
  • Golvvård, för golv som utsätts för mycket slitage.

Få offert för kontorsstädning i Solna

Det ska vara enkelt att ha ett fräscht kontor. Med hjälp av det smidiga kontaktformuläret som ni hittar här på vår hemsida kan ni redan idag skicka en förfrågan på de kontorstjänster ni är intresserade av. Vi kommer då kontakta er så fort vi kan. Om ni har några frågor eller funderingar om oss eller våra tjänster kan ni alltid skriva till oss på email eller ringa till oss. Alla kontaktuppgifter hittar ni här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Skarings!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss