Kontorsstädning Stockholm


Vi på Skarings erbjuder professionell kontorsstädning i hela Stockholm. Genom att hyra in en professionell städfirma med hög kvalité och servicenivå behöver ni inte oroa er över städning eller vem som ska plocka undan alla kaffekoppar – vi gör det åt er!

Kontakta oss Läs mer

Kvalitativ kontorsstädning i Stockholm – Fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Vi på Skarings erbjuder olika typer av kontorsstädning i Stockholm med hög kvalité – allt från lokalvård till specialstädning som golvvård och fönsterputs. Vi vet att en ren och fräsch arbetsplats skapar arbetsglädje. För oss är det viktigt att ni kan fokusera på ert dagliga arbete, så kan vi överlämna städningen av kontoret till oss!

Vad erbjuder vi?

Genom att hyra in en professionell städfirma med hög kvalité och servicenivå behöver ni inte oroa er över städning eller vem som ska plocka undan alla kaffekoppar – vi gör det åt er! Ni väljer själv hur ofta era lokaler ska städas samt vilka moment som kontorsstädningen ska innehålla. Vi kan även komma med rekommendationer på vad just er lokal kan komma att behöva – vi anpassar oss efter era behov.

Förutom kontorsstädning i Stockholm erbjuder vi även kringtjänster som:

– Frukt och kaffe – Kontorsmaterial – Entrémattor – Förbrukningsmaterial – Sop- och återvinningshantering – Vaktmästeri- och värdinnetjänster Självklart är vi på Skarings ISO-certifierade, vilket innebär att vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar. Samt att vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav i städningen.  

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Stockholm

Offert och personligt möte för er kontorsstädning i Stockholm

Utifrån era behov och tillsammans med våra medarbetare skapar vi en ren och hälsosam arbetsmiljö för era anställda – fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Genom att besöka er på plats kan vi ge er en mer korrekt offert och tillsammans gå igenom era behov.

Vi kan även komma med rekommendationer gällande vad för typ av kontorsstädning ni behöver. Vi har allt ifrån fasta paket där dammsugning, fuktmoppning och rengöring av fria ytor ingår till rörliga paket – allt baseras på era specifika behov.

Boka ett personligt möte med oss för att gå igenom era behov idag!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss