Kontorsstädning Vasastan


Vi på Skarings erbjuder kontorsstädning i Vasastan med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår kontorsstädning

I mer än 20 år har Skarings varit det självklara valet för företag som är i behov av kontorsstädning eller andra kontorstjänster. Alla kontor behöver städas kontinuerligt, dels för att kontoret håller längre om man tar hand om det, men framför allt för att alla som vistas i lokalerna ska trivas. Genom att hålla kontoret rent och städat trivs medarbetarna bättre, och nöjda medarbetare jobbar bättre. Så det finns många anledningar att låta oss städa och ta hand om ert kontor.

Skarings grundades 1997 och finns idag i hela Stockstockholm. Vi erbjuder det mesta när det kommer till kontorstjänster, och städar idag många kontor runt om i Stockholm, många av dem i Vasastan. Med ett brett utbud av tjänster, professionella lokalvårdare, de senaste verktygen och hållbarhetsarbete är vi stolta över att många företag i Stockholm och Vasastan anlitar oss att utföra kontorstjänster.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Vasastan

Mer än bara kontorsstädning

Skarings är ett städ- och serviceföretag som erbjuder alla de vanligaste kontorstjänsterna. I Vasastan erbjuder vi tjänster inom fem olika områden. Vi erbjuder bland annat:

Lokalvård

Vi erbjuder högkvalitativ lokalvård, med professionella och noggranna städare. Alla våra medarbetare använder de senaste teknikerna och verktygen, för att alltid vara uppdaterade och erbjuda det bästa möjliga. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och anpassning, och sätter upp unika rutiner för alla våra kunder. Ni berättar vad ni tycker är viktigt och hur ni önskar att städningen ska utföras, och vi anpassar efter era behov och önskemål.

Specialstädning

För vissa lokaler och företag, och vid vissa tillfällen, räcker kanske inte den vanliga kontorsstädningen. Det kan exempelvis handla om ytor som utsätts för väldigt mycket slitage, eller om det är dags för en riktig storstädning. I specialstädning ingår golvvård, fönsterputs, storstädning, flyttstädning, ångrengöring och städning enligt Setbac-metoden.

Trappstädning

Trappstädning innebär att vi tar hand om det som de allra flesta av era kunder och besökare bemöts av först när de besöker ert kontor eller bostadsrättsförening. Genom regelbunden trappstädning ser vi till att trapphuset & ev. hissar skuras, dammsugs samt att regelbunden torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster genomförs.

Kringtjänster

Kontorstjänster är mer än bara kontorsstädning. Vi erbjuder en rad olika kringtjänster för att göra ert kontor och arbetsplats så trivsam och trevlig som möjligt. Några exempel på kringtjänster vi erbjuder är leverans av fruktkorgar, påfyllningsservice av kontorsmaterial eller förbrukningsprodukter samt leverans av kaffe.

Tvättning

Vi har ett eget tvätteri i Degerfors som vi använder för att tvätta alla typer av textilier. Oavsett om det handlar om handdukar, mattor eller arbetskläder kan våra medarbetare hantera er tvätt.

Offert för kontorsstädning i Vasastan

Vi vill att det skall vara enkelt att arbeta med oss när det kommer till kontorsstädning. Fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan eller ring oss så ser vi till att boka upp en tid för att träffas. För att vi ska kunna ge er en korrekt kostnadsuppskattning som matchar era behov så kommer vi gärna ut till ert kontor i Vasastan.

Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss