Kontorsstädning Västerås


Söker ni ett städföretag med krav på kvalité för er kontorsstädning i Västerås. Skarings levererar dagligen kontorsstädning till företag som kräver högsta kvalité. Vi kan erbjuda en komplett helhetslösning med kontorsstädning där vi inkluderar fönsterputs, golvvård, kaffe och kontorsmaterial. Kontakta oss för att gå igenom era behov!

Kontakta oss Läs mer

Kontorsstädning i Västerås med krav på kvalité – Fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Välkommen till en helhetsleverantör av kontorsstädning i Västerås. Efter 20 år i branschen vet vi att det kan vara stora skillnader på kravsättningen av städningen från kontor till kontor. Vi har arbetat på och hjälpt företag som endast vill hålla sina kontor rena för att förbättra arbetsmiljön för sina anställda. Och vi städar dagligen kontor som kräver högsta kvalité på städningen varje vecka på grund av den bransch som företaget verkar i. Det kan vara städning på daglig basis eller bara en gång i veckan, oavsett kravbild så kan vi på Skarings se till hålla ert kontor skinande rena! Skarings erbjuder företag och organisationer ren kontorsstädning i Västerås, men också flertalet kringtjänster för att ni skall få en helhetsleverantör, b.la: – Frukt och kaffe – Kontorsmaterial – Entrémattor – Förbrukningsmaterial – Sop- och återvinningshantering – Vaktmästeri- och värdinnetjänster Skarings är självklart ISO-certifierade och lägger stor vikt vid hög kundnöjdhet och god arbetsvillkor för våra anställda. Vår vision är att genom vårt kvalitetsarbete vara Sveriges ledande städentreprenör före 2020. Med ledande avses i första hand känd för att vara innovativ och ett föredöme i branschen. Kontakta oss idag för att få en personlig kontakt och offert!

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorsstädning Västerås

Vikten av en jämn och hög nivå på kontorsstädningen

Hur ofta man städar sitt kontor är en viktig aspekt för att få rätt balans. Man kan inte låta det bli för smutsigt emellan städningarna, då kommer städningen att bli mer tidskrävande varje gång, vilket kan göra det svårt att hinna med allt. Därför är det viktigt att skapa en jämn och hög nivå på er kontorsstädning. På Skarings skräddarsyr vi varje lösning för våra kunder. Därför erbjuder vi också kostnadsfritt besök där vi tillsammans går igenom er kontorslokal och skapar en överskådlig bild av ert behov.

 

Varför låta Skarings sköta kontorsstädningen i Västerås?

När du anlitar oss får du en komplett leverantör och lösning där alla kostnader för er redovisade på ett tydligt sätt. Vi kan även proaktivt bidra med lösningar och förbättringsförslag, för att exempelvis bli mer miljömedvetna i städningen och underhållet av ert kontor. Anlitar ni oss för kontorsstädning i Västerås så gör vi allt för att hålla er arbetsplats ren och fräsch – Fräsch på jobbet skapar ren arbetsglädje!

Kvaliteten på arbetet kommer att bli en investering i god arbetsmiljö och arbetslust hos dina medarbetare. Vi ser gärna att vi tillsammans med er kunder skapar långsiktiga samarbeten som gynnar oss bägge två!

Välkommen att ta kontakt med oss Skarings – din partner för kontorsstädning i Västerås.

 

Så tycker våra kunder

Kontakta oss