Kontorstjänster Stockholm


Vi på Skarings erbjuder olika typer av kontorstjänster i Stockholm och hela Mälardalen med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Våra kontorstjänster

Alla som någon gång har jobbat på kontor vet hur viktigt det är att det är rent, fint och välvårdat. Att ha ett stökigt, ostädat och kanske till och med smutsigt kontor påverkar verksamheten mer än vad man kan tro. Nöjda medarbetare är produktiva medarbetare, och då är ett välstädat kontor en självklarhet.

Vi på Skarings i Stockholm har länge erbjudit kontorstjänster till alla typer av företag. Vi grundades 1997 och har sedan dess utvecklats till ett av Stockholms ledande företag inom kontorsstädning och andra kontorstjänster. Vi har en bred kundbas med varierande typer av företag.

Kontorstjänster i Stockholm – mer än städ

Vi på Skarings erbjuder kontorstjänster. De flesta tänker nog på städning och lokalvård när de hör begreppet kontorstjänster och det stämmer att det är en stor del av det.

Om ni har ett kontor och vill ta hand om det på bästa möjliga sätt så kan Skarings hjälpa er med alla era behov. Vi vet att man som företag inte vill lägga för mycket tid på att bara ta hand om lokalerna. För att ni ska slippa ha kontakt med flera olika företag för exempelvis städning, fönsterputs och fruktleverans erbjuder Skarings full service. Vi har förståelse för att alla företag och organisationer är unika. När du använder Skarings kontorstjänster så ser vi till att ert kontor fungerar och flyter på så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Kontorstjänster Stockholm

Lokalvård

En av våra mest populära kontorstjänster är lokalvård. Alla kontor behöver städas kontinuerligt, och det har man i regel inte tid att göra själv, särskilt inte för större kontorslokaler. Skarings hjälper företag att alltid ha det rent och fint. Vi förstår vikten av flexibilitet när det kommer till lokalvård, eftersom alla företag och kontorslokaler är olika. Vi skräddarsyr lokalvården enligt våra kunders specifika önskemål och behov. Vi lyssnar noga på hur ni vill att lokalvården ska gå till, och agerar utifrån detta.

Skarings tar ett helhetsgrepp på lokalvård. Vi erbjuder bland annat tjänster som:

  • Fuktmoppning av alla typer av golv
  • Rengöring av alla fria ytor, exempelvis i kök eller konferensrum
  • Dammtorkning av skrivbord, så att det är rent och fint på allas plats
  • Dammsugning av alla typer av golv och underlag
  • Städning av trapphus
  • Påfyllning av diverse förbrukningsprodukter, för exempelvis kök och toaletter

Specialstädning

För vissa lokaler eller företag räcker det inte med den vanliga återkommande kontorsstädningen. Vi på Skarings erbjuder en rad olika typer av tjänster inom specialstädning. Dessa tjänster behöver i regel inte utföras lika ofta som lokalvård. Specialstädning inkluderar bland annat tjänster som extra vård av golv, putsning av fönster och glas, storstädning då lokalen städas extra noggrant från golv till tak, flyttstädning och ångrengöring.

Kringtjänster

I denna kontorstjänst ingår flera mindre tjänster. Kringtjänster från Skarings inkluderar leverans av fruktkorgar, tvättning av mattor, leverans diverse kontorsmaterial som exempelvis pennor och pappor, förbrukningsvaror av olika slag, vaktmästeritjänster, påfyllningsservice samt sop- och återvinningshantering. Som ni förstår erbjuder vi det mesta när det kommer till kontorstjänster. Vi anpassar alla våra tjänster efter våra kunders behov, och om det är någon kontorstjänst som ni inte hittar på vår hemsida, tveka då inte att kontakta oss och höra om det är en kontorstjänst som vi kan hitta en lösning på ändå.

Tvätteri

Om ert företag behöver tvätta någon typ av textilier kan vi på Skarings hjälpa till! Som en del av våra kontorstjänster erbjuder vi tvätt i vårt egna tvätteri, beläget i Degerfors. Det är många typer av organisationer som behöver tvätta mycket, bland annat restaurang, hotell och kommuner. Det spelar ingen roll om det är arbetskläder, vita dukar eller klassiska kökshanddukar – våra medarbetare är utbildade och har kompetens för alla typer av tvätt.

Det självklara valet för kontorstjänster i Stockholm

Behöver ni hjälp och vill beställa kontorstjänster, städning eller service i Stockholm? Kontakta oss på Skarings idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa er. Här på vår hemsida hittar ni ett kontaktformulär som ni fyller i snabbt och enkelt, så ger vi er en prisuppskattning så fort vi kan. Om ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller mail. Alla kontaktuppgifter hittar ni här på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss