Lokalvård Kungsholmen


Vi på Skarings erbjuder lokalvård på Kungsholmen med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår lokalvård

Arbetar man på ett kontor vet man hur viktigt det är att det är rent och fint. Det ska vara städat när besökare, som kunder och investerare, kommer på besök, och det förlänger också kontorets livslängd i stort. Men framförallt skapar ett rent kontor en bättre arbetsmiljö för de anställda. Men hur håller man ett kontor fräscht, rent och städat? Man beställer lokalvård från Skarings.

Vi på Skarings erbjuder lokalvård på Kungsholmen av högsta kvalitet. Våra lokalvårdare tar idag hand om en mängd kontor runtom i Stockholm, flera av dessa ligger just på Kungsholmen. Sedan starten 1997 har Skarings vuxit och finns idag över hela Stockholm. Anledningen till att vi vuxit är vår höga kvalitet och flexibilitet när det kommer till lokalvård. Många av våra kunder har anlitat oss för deras lokalvård i flera år, och de stannar hos oss helt enkelt för att det blir rent och snyggt när våra lokalvårdare har varit på besök.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Lokalvård Kungsholmen

Skräddarsydd lokalvård på Kungsholmen

Vad som särskiljer Skarings från andra städ- och serviceföretag är, förutom vår höga kvalitet, sättet vi anpassar våra tjänster efter våra kunders behov. Lokalvård är ett exempel på kontorstjänst som är viktig att anpassa, eftersom alla företag och kontor har olika behov och förutsättningar. Vi lyssnar till våra kunders behov och anpassar våra tjänster utifrån dessa. När vi inleder ett nytt samarbete lägger vi extra stort fokus på att fråga hur ni vill ha lokalvården utförd. Berätta för oss om någon del av kontoret är extra viktig, eller om det är något särskilt ni vill att våra lokalvårdare ska tänka på. Ni berättar hur ni vill ha er lokalvård, vi tar hand om resten. Ni kan självklart kontakta oss när som helst för att ändra på något, eller lägga till fler kontorstjänster utöver lokalvård.

Detta ingår i lokalvård

När våra lokalvårdare lämnar ert kontor på Kungsholmen kommer det vara rent och fint. För att uppnå ett gott resultat erbjuder vi flera tjänster när det kommer till lokalvård. Bland annat ingår detta:

  • Moppning av golv
  • Rengöring av fria ytor
  • Dammtorkning av ytor som skrivbord, fönsterbleck, stolar etc.
  • Dammsugning på alla typer av golv
  • Trappstädning
  • Påfyllning av förbrukningsprodukter som toalettpapper, servetter och andra artiklar för exempelvis kök och toalett

Offert för lokalvård på Kungsholmen

Vill ni ha ett rent och fint kontor så snabbt som möjligt? Då kan ni enkelt fylla i formuläret här på vår hemsida. Vi återkommer så fort vi kan till er med en offert för de tjänster ni är intresserade av. Har ni någon fråga om lokalvård är ni alltid välkomna att kontakta oss via mail eller telefon.

Beställ lokalvård från Skarings idag!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss