Lokalvård Östermalm


Vi på Skarings erbjuder lokalvård på Östermalm med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår lokalvård

Lokalvård och kontorsstädning är viktigt för alla företag som vill ha nöjda medarbetare och ge ett gott intryck till besökare. På Östermalm finns många företag som är måna om att ha det rent och fint på kontoret, vilket har lett till att vi på Skarings har blivit det självklara valet för lokalvård.

Vi på Skarings har erbjudit det mesta inom kontorstjänster sedan 1997. Redan från starten, och än idag, är lokalvård en stor del av vår verksamhet. Vi profilerar oss som ett städ- och serviceföretag med kvalitet och flexibilitet i fokus. Dessa två värdeord genomsyrar hela vår verksamhet och syns i allt vi gör. Idag städar Skarings på Östermalm och i hela Storstockholm. Återkommande kunder, som värderar lokalvård av hög kvalitet, har gjort att vi kunnat växa.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Lokalvård Östermalm

Skräddarsydd lokalvård på Östermalm

Skarings flexibilitet särskiljer oss från våra konkurrenter. Vi erbjuder företag skräddarsydd lokalvård, med anpassningsbara upplägg. Alla företag är olika, och prioriterar olika saker när det kommer till lokalvård och kontorsstädning. Därför inleder vi alla samarbeten med att tydligt lyssna till era behov och er situation, helst på plats hos er, för att vi ska kunna erbjuda anpassade tjänster som passar just er. Eftersom vi erbjuder mer än bara lokalvård, kan tjänsterna från oss kombineras och anpassas, helt efter ert tycke och smak. Vill ni veta mer om hur vi anpassar vår lokalvård är ni välkomna att kontakta oss.

Erfarna lokalvårdare med servicekänsla

Lokalvård från Skarings håller hög kvalitet för att våra medarbetare gör det. Vi anställer enbart kompetenta lokalvårdare som har förståelse för en bra kundupplevelse, och inte drar sig för att göra det lilla extra. Lokalvårdarna använder alltid sig av de senaste teknikerna, produkterna och verktygen för att resultatet av lokalvården alltid ska vara på topp.

Fler kontorstjänster än lokalvård

Vi vill vara ett städ- och serviceföretag som tar ett helhetsgrepp på kontorstjänster. Därför är inte lokalvård och kontorsstädning den enda tjänsten vi erbjuder på Östermalm. Skarings är rätt alternativ oavsett om ni är intresserade av fruktkorgsleverans, lokalvård, kaffeleverans eller tvättning av era arbetskläder. Eller kanske alla dessa tjänster. Läs mer om vårt utbud av kontorstjänster här på vår hemsida, eller kontakta oss för att veta mer.

Offert för lokalvård på Östermalm

Är ni intresserade av att anlita oss för lokalvård på Östermalm, eller någon annan av våra tjänster? Här på vår hemsida hittar ni ett smidigt kontaktformulär som ni kan fylla i snabbt och enkelt. Vi återkommer då till er så fort vi kan. Skulle ni ha några frågor är det alltid bara att maila eller ringa oss. Kontaktuppgifterna hittar ni längst ned på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss