Lokalvård Södermalm


Vi på Skarings erbjuder lokalvård på Södermalm med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår lokalvård

Representerar du ett företag som är intresserade av lokalvård för ert kontor på Södermalm? Då har du kommit rätt. Att anlita lokalvårdare kan påverka företaget på flera olika sätt, och är en bra idé av flera anledningar. Inte minst är det viktigt med ett välstädat kontor när det kommer besökare till kontoret, exempelvis kunder eller personer som söker jobb på företaget. Det är också så att inredning och kontoret i stort håller längre om man tar hand om det genom lokalvård. Men den främsta anledningen till att anlita lokalvårdare är förstås att de som varje dag befinner sig på kontoret trivs bättre. Och anställda som trivs är också de mest produktiva arbetarna.

Detta ingår i lokalvård

Lokalvård är ett ord som alla har hört, med vad innefattar det egentligen? När ni anlitar Skarings för att städa ert kontor gör vi det som behövs för att det ska bli rent. I lokalvård ingår bland annat följande:

  • Moppning av golv
  • Rengöring av fria ytor
  • Dammtorkning av ytor som skrivbord, fönsterbleck, stolar etc.
  • Dammsugning på alla typer av golv
  • Trappstädning
  • Påfyllning av förbrukningsprodukter som toalettpapper, servetter och andra artiklar för exempelvis kök och toalett

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Lokalvård Södermalm

Lokalvårdare med erfarenhet

Skarings har erbjudit företag på Södermalm och runt om i Stockholm lokalvård sedan 1997. Vi städar hos alla typer av företag och på alla typer av kontor. Vår långa erfarenhet har gjort oss till experter på lokalvård, och vi erbjuder flera olika typer av städningar. Våra lokalvårdare kan hantera såväl byggarbetsplatser som advokatbyråer, men hanterar givetvis lokalerna annorlunda.

Lokalvård av högsta kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda lokalvård av hög kvalitet. Vi arbetar på flera sätt för att försäkra hög kvalitet varje gång vi städar hos er. Vi anställer endast de bästa lokalvårdarna, med rätt erfarenhet och kompetens. Skarings lokalvårdare använder alltid de mest moderna inom städning – både när det kommer till tekniker och produkter.

Beställ lokalvård på Södermalm idag!

Är ni intresserade av lokalvård på Södermalm? Det är enkelt att beställa tjänster från oss. Här på vår hemsida har vi ett smidigt formulär. Fyll i det idag för att få en offert för våra tjänster så snabbt som möjligt. Om ni har någon fråga ni behöver svar på innan är det enkelt att nå oss via antingen mail eller telefon. Alla kontaktuppgifter hittar ni här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Varmt välkomna till oss på Skarings!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss