Lokalvård Solna


Vi på Skarings erbjuder lokalvård i Solna med hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Vår lokalvård

Vill man ha nöjda medarbetare och anställda, samtidigt som man vill ge ett så gott intryck som möjligt behöver man lokalvård till sitt kontor. Skarings lokalvårdare tar hand om många kontor runtom i Stockholm, inte minst i Solna, där många företag är måna om att ha ett välstädat och rent kontor.

Skarings är ett städ- och serviceföretag med lång erfarenhet av branschen. Sedan 1997 har vi erbjudit ett stort utbud av kontorstjänster. Lokalvård var en stor del av vår verksamhet redan från start, och är det än idag, med många långvariga kunder. Vi särskiljer oss från våra konkurrenter genom att ha kvalitet och flexibilitet som högsta prioritet. Dessa fokusområden genomsyrar allt vi gör, inte minst när det kommer till vår lokalvård. Våra lokalvårdare tar hand om kontor över hela Stockholm.

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

Lokalvård Solna

Anpassad lokalvård i Solna

Vi är unika när det kommer till hur vi kundanpassar vår lokalvård. Det är helt upp till våra kunder hur de vill lägga upp lokalvården, och hur den ska gå till. Eftersom alla företag och kontor är olika, vet vi att det inte blir bra om man arbetar på exakt samma sätt på alla kontor. Istället lägger vi fokus på att lyssna till våra kunders lokalvårds-behov, vilket är extra viktigt när ett samarbete inleds, så att lokalvården blir rätt redan från start.

Utöver lokalvård erbjuder vi även en rad andra kontorstjänster i Solna. Tack vare vår flexibilitet kan ni som kunder välja en, två eller fler tjänster från oss, och anpassa varje tjänst efter era önskemål. Oavsett hur vi kommer att arbeta tillsammans kan ni vara säkra på att resultatet är gott, varje gång våra lokalvårdare är hos er. Vill ni veta mer om hur vi anpassar vår lokalvård är ni välkomna att kontakta oss.

Med lokalvård från oss hjälper vi er bland annat med följande:

  • Moppning av golv
  • Rengöring av fria ytor
  • Dammtorkning av ytor som skrivbord, fönsterbleck, stolar etc.
  • Dammsugning på alla typer av golv
  • Trappstädning
  • Påfyllning av förbrukningsprodukter som toalettpapper, servetter och andra artiklar för exempelvis kök och toalett

Offert för lokalvård i Solna

Här på vår hemsida kan ni läsa mer om vår lokalvård och alla våra andra tjänster. Längre ned hittar ni också formuläret, som är snabbt och smidigt att fylla i. Skicka det till oss så återkommer vi så fort vi kan till er med en offert, framtagen för just era behov i Solna. Vill ni veta mer om våra tjänster, eller har någon fråga, är ni alltid välkomna att kontakta oss. Ni når oss på både mail och telefon. Kontaktuppgifterna hittar ni längst ned på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Så tycker våra kunder

Kontakta oss