Fönsterputs


Våra professionella fönsterputsare rengör alla typer av glas och fönster, helt oberoende av säsong. Vi kan även hjälpa er med en ordentlig rengöring utav karmar och lister.

Kontakta oss Läs mer

Professionell fönsterputs

Vi på Skarings erbjuder fönsterputs till företag och privatpersoner runt om i hela Stockholm. Låt våra proffs ta hand om dina fönster, så att de kan bli skinande rena igen. Utan ränder, flammor eller stänk på fönstren! Är du privatperson kan du dessutom få upp till 50% avdrag på arbetet genom RUT-avdraget.

Skarings Fönsterputs & Städ AB

Skarings har sedan 1997 då företaget startades erbjudit fönsterputs i Stockholm. När företaget startades, då av bröderna Skaring erbjöd man främst fönsterputs. Idag är Skarings ett städ- och serviceföretag med ett bredare tjänsteutbud, men just fönsterputs har vi vår grund inom. Oavsett om det är ett engångsarbete eller ni behöver löpande abonnering för att hålla era fönster rena, så kan ni vända er till oss på Skarings. Vi arbetar lika noggrant oavsett om det är ett fåtal fönster, eller en hel byggnads fönster som skall tvättas och rengöras. Det som skiljer sig är hur många av vår duktiga personal som behöver komma ut till er för att genomföra arbetet.

Vi är bland annat flexibla gällande tiderna, vi hjälper er när det passar er bäst – om det så är morgon, dagtid eller kväll. Vi anpassar oss även efter hur ofta ni behöver er putsning av era fönster.

Vi tar självklart med oss allt material som krävs för att genomföra fönsterputsningen, ni behöver endast se till att vi har åtkomst till alla fönster. Vi är ISO-certifierade, vilket innebär att vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar samt arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav.

Pris fönsterputs

Kostnaden för fönsterputs i Stockholm baseras logiskt nog på antalet fönster som skall putsas. Vi arbetar med fasta priser för vår fönsterputsning, med förutsättning att antalet fönster som skall putsas är korrekt räknat.

RUT-avdrag för Fönsterputs

För privatpersoner gäller RUT-avdrag för hushållsnära tjänster, vilket ger dig upp till 50% rabatt på det utförda arbetet. Du behöver inte göra något speciellt, utan vi gör avdraget direkt på din faktura. Samt att vi sköter allt administrativt med Skatteverket. När du anlitar Skarings för fönsterputsning i Stockholm kan du koppla av. Vi tar hand om dina fönster och pappersarbetet!

Kontakta oss på Skarings för fönsterputs

När Skarings putsar era fönster görs det av utbildad personal med kollektivavtal. Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi direkt till er. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni givetvis också kontakta oss direkt som via telefon eller mail. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Kontakta oss