Högkvalitativ lokalvård med minskad miljöpåverkan

KONTAKTA OSS! RING!
En fräsch arbetsplats med en lokalvård som passar för just era behov och rutiner.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med vårt arbete samt att vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan. Detta gör vi genom att erbjuda högkvalitativ lokalvård i Stockholm med omnejd, samtidigt som vi använder oss utav processer och produkter som så lite som möjligt påverkar miljön.

Vi gör även löpande kvalitetskontroller av våra städrutiner för att försäkra oss om att ni får den högkvalitativa lokalvård som vi utlovar.

Skräddarsydd lokalvård

Vi anpassar oss utifrån era behov, därför skräddarsyr vi lokalvården för att det ska passa er och er lokal på bästa möjliga sätt. Vi är bland annat flexibla gällande städtider, vi hjälper er när det passar er bäst – om det så är morgon, dagtid eller kväll. Vi anpassar oss även efter hur ofta ni behöver städning.

Vi ställer höga krav på vår personal för att de ska kunna anpassa sig utefter era specifika behov och ser till att de är utbildade inom de områden som vi erbjuder och som ni behöver.

Tillsammans med er kommer vi överens om vilken typ av lokalvård ni behöver samt vilka rengöringsmedel som ska användas. Detta är även för att ha vikten av miljö- och allergivänlighet i åtanke.

Fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje

En fräsch och ren arbetsplats ger en trivsammare och hälsosammare arbetsmiljö för era anställda. Vi erbjuder lokalvård i Stockholm med omnejd för företag i alla storlekar.

Vi hjälper er med bland annat tjänster som:

– Fuktmoppningav golv
– Rengöring av fria ytor
– Dammtorkning av skrivbord etc.
– Dammsugning
– Trappstädning
– Påfyllnad av förbrukningsprodukter för t ex kök och toalett

Behöver ni någon typ av specialstädning så som storstädning, ångrengöring eller fönstertvätt, vänligen läs mer under Specialstädning för att se vårt utbud av specialtjänster.

Våra kunder idag är främst företag och organisationer som konsultföretag, kontor, ambassader, butiker och hälsokliniker. En ren arbetsplats är en förutsättning för välmående anställda och en hälsosam arbetsmiljö – fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Hjälp oss att hjälpa er!

Genom att se till att det inte ligger kvar några viktiga papper eller dylikt på skrivbordet kan vi ge er en grundligare städning. På så vis bidrar vi alla till en renare och trevligare arbetsplats.

Personligt möte

För att kunna erbjuda högkvalitativ lokalvård så bokar vi gärna in ett personligt möte i era lokaler där vi tillsammans går igenom vilken skräddarsydd lösning just ni behöver. På så vis kan vi ge bättre rekommendationer anpassat till era lokaler men även en mer korrekt offert.

Våra anställda är endast professionella städare och goda arbetsvillkor är ett måste, därför är vi varken den billigaste eller dyraste lokalvården som finns.

Boka ett personligt möte med oss idag och tillsammans kommer vi fram till den bästa skräddarsydda lösningen för era behov.