Övriga tjänster


Vi möter alla era behov! Våra övriga kringtjänster är en del utav den helhetslösning som vi erbjuder utav hög kvalité.

Kontakta oss Läs mer

Övriga tjänster

Det är många som tycker att det är skönt att ha alla tjänster samlade på ett ställe, det tycker vi också. Därför erbjuder vi utöver vår kontorsstädning, bygg- och specialstädning, en stor variation av kringtjänster för att kunna bemöta alla typer av behov på ert företag i Stockholmsområdet.

Fördelar

Att få lokalerna städade och samtidigt få kontorsmaterial, frukt, kaffe och dylikt av ett och samma företag underlättar inte bara ert arbete, utan det blir även lättare att kommunicera då ni endast behöver kontakta ett företag gällande dessa tjänster. Dessutom blir det färre fakturor för er att ta hand om.

Med våra kringtjänster har ni alltid kaffe, frukt, kontorsmaterial etc. till hands. Vi ser även till att toaletter och badrum är påfyllda med förbrukningsvaror. Ni behöver heller inte lägga energi på hantering av sopor och återvinning – vi gör det åt er!

Utbud tjänster

I våra helhetslösningar vill vi se till att vi möter era behov vad ni än behöver, om det så är kaffe, kontorsmaterial eller entrémattor. Vi ser även till att exempelvis förbrukningsvaror är påfyllt genom vår påfyllnadsservice.

Vårt utbud av kringtjänster har en stor variation, vilket ni kan se listat nedan:

  Kaffe Två olika sorter att välja på: Caffé Poli från Italien eller K.W. Karlberg Kafferosteri från Nacka utanför Stockholm.

–   Frukt Fruktkorgar i olika storlekar och variation av frukt – banan, äpple, päron etc.

  Entrémattor Vi erbjuder tvättning av mattor i vårt egna tvätteri.

–   Kontorsmaterial Stort utbud av kontorsmaterial att välja ifrån – pennor, kopieringspapper etc.

–   Förbrukningsvaror Tvål, toalettpapper, pappershanddukar, hygienprodukter etc.

–   Vaktmästeri- och värdinnetjänster Kontakta oss gällande vad ni behöver så kommer vi med en lösning.

–   Påfyllnadsservice Av förbrukningsvaror, kontorsmaterial, kaffe och frukt.

–   Sop- och återvinningshantering Har ni svårt att hinna med ert arbete och både sop- och återvinningshantering? Oroa er inte, vi tar hand om det åt er.

Helhetslösning

Vi erbjuder våra kringtjänster till företag i Stockholmsområdet, oberoende om ni har städning genom oss eller inte. Vi rekommenderar dock att även ta del utav våra städtjänster, som lokalvård eller byggstädning, för att få en helhetslösning. Då kan vi hjälpa er med alla era behov inom städ- och kringtjänster. Vi utlovar högkvalitativa kringtjänster och helhetslösningar.

Kontakta oss