Specialstädning – Kompletta helhetslösningar

KONTAKTA OSS! RING!Golvstädning är en av Skarings specialstädning.

Skarings är ett städ- och serviceföretag i Stockholm som har ett stort utbud av städ- och kringtjänster men även specialstädning. Detta är för att ni som företag ska kunna ta del utav en komplett tjänst som möter alla era städbehov. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för er att kunna vända er till ett och samma företag när ni behöver något inom just dessa områden. Vi vet att det är många som tycker att det är skönt att ha alla tjänster samlat på ett och samma ställe, det gör vi med.

När våren är här och sommaren närmar sig är det skönt med en riktigt ordentlig storstädning, likaså med nyputsade fönster så man riktigt kan se när sommaren äntligen har anlänt. Det bidrar även till era anställdas välmående och humör, vilket resulterar i en både trevligare och effektivare arbetsplats.

Lika skönt och viktigt är det även under hösten – tacka av sommaren och ta nya tag.

Specialstädning – tjänster

Golvvård

Då golv utsätts för mycket slitage räcker det inte med en vanlig fuktmoppning efter ett tag, utan golven kan behöva en ordentlig golvvård. Vi anpassar självklart golvvården efter vad just ert golv behöver. Vi samarbetar även med olika leverantörer av maskiner och material för att vara uppdaterade inom de senaste teknikerna.

Fönsterputs

Våra professionella fönsterputsare rengör alla typer av glas och fönster, helt oberoende av säsong. Vi kan även hjälpa er med en ordentlig rengöring utav karmar och lister.

Storstädning

Dags för vår- eller höststädning? Kanske har ni haft sommarfest och behöver hjälp med en storstädning efteråt? En storstädning kompletterar den ordinarie lokalvården då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen, skåp och lådor torkas ur och armaturer ses över.

– Flyttstädning

Om du ska flytta är det skönt att få flyttstädningen gjord av proffs. I flyttstädningen rengör vi alla golv, golvlister, väggar, och dörrar. Vi torkar ur skåp och garderober, rengör spis, ugn, kyl- och frysskåp samt köksfläkt. Badrum och toaletter blir skinande blanka. Vi putsar alla fönster. Finns det en balkong så städar vi den också.

Ångrengöring

Ångrengöring rengör på djupet där andra redskap har svårt att komma åt, det är en effektiv metod där kraftigt trycksatt ånga dödar bakterier och avlägsnar andra orenheter. Det är ett bra komplement till den vanliga lokalvården på toaletter och andra hygieniskt kritiska områden. Ångrengöring fungerar även på vissa textilmöbler.
Då inget rengöringsmedel behövs är det ett väldigt miljövänligt alternativ och påverkar heller inte allergier eller dylikt.

Setbac-metoden

Vi erbjuder även desinficering genom Setbac-metoden. Det är en unik desinficeringsmetod som effektivt rengör miljöer från bakterier och virus, sporer och svamp.

Tekniken kommer från USA, där den har använts inom sjukvården, hotellbranschen, livsmedelsindustrin bland annat. Metoden innebär att olika miljöer, exempelvis toaletter, appliceras med ett desinfektionsmedel. Medlet desinficerar ytor snabbt och effektivt, och minimerar risken för smittspridning på arbetsplatsen.

Läs mer om Setbac här

Vad kostar specialstädning?

För att kunna ta fram ett kostnadsförslag behöver vi göra ett besök hos er för att göra en uppskattning av vad som behövs göras. Specialstädning kan utföras regelbundet enligt avtal eller beställas separat.

Tillsammans med någon utav våra ordinarie städtjänster blir specialstädningen en komplett helhetslösning som passar bra hos exempelvis en hälsoklinik.

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några fler frågor gällande vårt utbud.