Golvstädning är en av Skarings specialstädning.

Skarings är ett städ- och serviceföretag som erbjuder dessa specialtjänster:

Golvvård

Golv slits med tiden och efter ett tag räcker inte en vanlig rengöring. Då kan en ordentlig golvvård vara behövlig. Vi anpassar golvvårdsmetoderna till just ert golv och samarbetar med leverantörer av maskiner och material för att vara uppdaterade på de senaste teknikerna.

Fönsterputs

Oberoende av säsong rengör våra professionella fönsterputsare alla typer av glas och fönster. Har ni 2- eller 4-glas fönster? Kanske behövs även rengöring av karmar och lister? Vi tar fram ett kostnadsförslag efter besök hos er.

Storstädning

För en kontinuerlig fräschör behöver man komplettera den dagliga lokalvården med en storstädning. Då dammas det bakom element och andra svåråtkomliga ställen, skåp och lådor torkas ur och armaturer ses över.  Kan utföras regelbundet enligt avtal eller beställas separat.

Ångrengöring

Ångrengöring är en effektiv metod där kraftigt trycksatt ånga dödar bakterier och avlägsnar smuts. Ångan rengör på djupet där andra redskap har svårt att komma åt och då inga rengöringsmedel behöver användas är metoden ett miljövänligt alternativ. På toaletter, i våtutrymmen och på andra hygieniskt kritiska områden är ångrengöringen ett bra komplement till den dagliga städningen. Även vissa textilmöbler mår bra av att få sig en uppfräschning med ånga.

Setbac

Setbac är en unik desinficeringsmetod som effektivt rengör miljöer från bakterier och virus.
setbac

KONTAKTA OSS!