Storstädning


Dags för vår- eller höststädning? En storstädning kompletterar den ordinarie lokalvården då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen.

Kontakta oss Läs mer

Storstädning som kompletterar ordinarie lokalvård

Ett par gånger per år kan det vara på sin plats att förutom ordinarie lokalvård, se till att göra en ordentlig storstädning av lokalen. Det kan vara efter en stor sommarfest, vårstädning i samband med att solljuset strimmar in genom fönstren. Eller varför inte i samband med att dina anställda kommer tillbaks efter sommarsemestern.

En storstädning kompletterar den ordinarie lokalvården då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen, skåp och lådor torkas ur och armaturer ses över. Delar av lokalen glöms lätt bort och ingår kanske inte i den ordinarie lokalvården. Ibland blir till och med vi förvånade över hur effektivt damm och smuts lyckas leta sig in i alla skrymslen och vrår. En ordentlig storstädning som vi genomför i Stockholm kan ge lokalen nytt liv och få den att kännas som ny. Vilket kan vara extra skönt inför en ny säsong!

Vad ingår i en storstädning?

Det kan självklart skilja en hel del på storstädning och storstädning, beroende på om det genomförts en stor sommarfest på kontoret som skall städas. Alternativt om det är en storstädning efter sommaren för att få lokalen fin och fräsch till hösten. Men i grund och botten dammsugs och våttorkar vi samtliga rum enligt överenskommelse. Det ingår även fönsterputsning av samtliga fönster och samtliga rum töms på sopor. Dammtorkning av horisontella ytor på möbler & prydnadssaker.
Dammtorkning av kök & badrum. Dammsugning/sopning av eventuell balkong eller veranda.
För att få en mer specifik lista av vad som ingår i en storstädning i Stockholm så kontakta oss på Skarings.

.

Kontakta oss