Trappstädning


Se till att era kunder och medarbetare bemöts av ett rent och fräscht trapphus & entré, med trappstädning från Skarings.

Kontakta oss Läs mer

Ert serviceföretag för trappstädning

Vi på Skarings är ett städ- och serviceföretag som erbjuder professionell trappstädning i Stockholm och hela Mälardalen. Genom ett komplett utbud av tjänster kan vi erbjuda fullständig service för era lokaler, bland dem trappstädning.

Låt oss på Skarings och våra erfarna medarbetare ta hand om ert trapphus och se till det håller sig i gott skick. Vi har lång erfarenhet av många olika typer av trapphus och arbetar idag mot en bred skara av olika kunder, b.la. bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare, företag, bostadsföretag och skolor.

Våra anställda är endast professionella städare och vi har självklart kollektivavtal och är medlemmar i Almega Serviceföretagen. Därför är vi varken den billigaste eller dyraste leverantören när det kommer till trappstädning. Men genom kvalitetsarbete ser vi till att vara en ledande städentreprenör som levererar enligt era önskemål.

Trappstädning efter dina önskemål

När du anlitar oss för din trappstädning anpassas den efter dina önskemål och efter er fastighets behov. Vi är flexibla med dagar & tider och lägger yttersta vikt vid att hitta lösningar som passar er bäst. Vi är stolta över vår personal och ställer höga krav på dem för att de ska kunna anpassa sig utefter era specifika behov. Vi ser alltid till att de är utbildade inom de områden som ni önskar och har behov av.

Entrén och trapphuset är oftast det första som man bemöts av och därmed fastighetens första intryck till den som besöker det. Här samlas också allt grus, damm, päls, pollen, snö och vatten beroende på årstiden, så vikten av att ha ett seriöst städföretag som tar hand om er trappstädning i Stockholm är extremt viktigt.

Vad ingår i en trappstädning?

Som nämnt tidigare skräddarsyr vi er trappstädning efter hur trapphuset och er fastighet ser ut, tillsammans med det behov ni har. Men det som vanligtvis innefattar en trappstädning är:

  • Dammsugning & skurning av entrén och trapphuset.
  • Hissen skuras, dammtorkas och ev. spegel putsas
  • Torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster
  • Entrématta dammsugs och torkas

Skarings har sitt huvudkontor i Stockholm och erbjuder trappstädning i Stockholm och hela övriga Mälardalen.

Personligt möte

För att kunna erbjuda er bästa lösning för er trappstädning så bokar vi gärna in ett personligt möte hos er där vi tillsammans går igenom vilken lösning just ni behöver. På det mötet kommer vi överens om vilken typ av trappstädning ni behöver samt vilka rengöringsmedel som ska användas. På så sätt kan vi ge bättre rekommendationer anpassat till ert trapphus men även en mer korrekt offert.

Fyll i formuläret längre ned på sidan för att snabbt komma i kontakt med oss.

Kontakta oss