Tvätteri


Förutom de städ- och servicetjänster som vi erbjuder på plats hos er, så har vi även kapaciteten att erbjuda er en professionell tvätt av era textilier.

Kontakta oss Läs mer

På vårt tvätteri i Degerfors erbjuder vi tvätt av arbetskläder, vitgods från hotell och restauranger samt övrig textil från kontoret.
Vårt tvätteri har lång erfarenhet och kapaciteten att avlasta för såväl kontor, hotell, restaurang och kommuner. Vår uppgift är att tillgodose era behov, stora som små och se till att era textilier alltid är rena och snygga.

Vi ställer höga krav på vår personal för att de ska kunna anpassa sig efter era specifika behov och ser till att de är utbildade inom de områden som vi erbjuder och som ni behöver. Förutom att kvalitetssäkra vårt arbete bedriver vi ett aktivt miljöarbete och tar alltid stor miljöhänsyn då vi väljer de produkter och kemikalier vi arbetar med.

Varför tvätteri- och textilservice via oss på Skarings?

– Vi erbjuder funktionsanpassade lösningar utifrån just ert behov
– Vi klarar de höga krav som t.ex. hotell och restauranger ställer på sina textilier
– Arbetar aktivt och målmedvetet med miljö- och kvalitetsfrågor
– Är miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001 resp 14001 samt OHSAS 18001
– Produkterna vi levererar skall alltid kunna användas direkt utan krav på ytterligare behandling från kund

Skräddarsydd lösning för er

För att kunna ta fram ett kostnadsförslag behöver vi få en uppskattning av vad som behöver göras. Tvätt kan utföras regelbundet enligt avtal eller beställas separat.

Tillsammans med någon av våra ordinarie städtjänster blir tvätt en komplett helhetslösning som passar bra hos er som ständigt behöver fräscha och snygga textilier.

Kontakta oss idag så ser vi till att tillsammans komma fram till den bäst skräddarsydda lösningen för just era behov.

Så tycker våra kunder

Kontakta oss