Trappstädning Stockholm


Välkommen till Skarings, er kvalitetsleverantör när det kommer till trappstädning i Stockholm för BRF:er och Fastighetsägare. Se till att era kunder, medarbetare eller boende bemöts av ett rent och fräscht trapphus & entré!

Kontakta oss Läs mer

Ert städföretag för Trappstädning i Stockholm – Se till skapa ett fräscht första intryck!

Det första som era kunder/medarbetare eller boende i er fastighet bemöts av är entrén och trapphuset. Miljön i entrén och trapphuset är alltså det som skapar det första intrycket av ert kontor eller fastighet. Genom att ha en professionell och seriös städfirma som sköter er trappstädning skapar alltså rätt förutsättningar för att de som besöker er får rätt känsla direkt! Entréer och trapphus kan se ut på många olika sätt, därför är det viktigt för oss att kunna komma ut till er och bedöma uppdraget på plats. Prisuppskattningen tar naturligtvis också hänsyn till regelbundenheten i uppdraget. Vi utför i dagsläget uppdrag i hela Stockholm med omnejd. Våra kunder är både fastighetsägare, företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Många av våra företagskunder använder både vår trappstädning och även kontorsstädning i Stockholm.

Vad ingår i trappstädning?

Som vi tidigare nämnde har vi möjlighet att skräddarsy varje uppdrag för våra kunder när det kommer till trappstädning. Men i ett ordinarie uppdrag för trappstädning kan följande delar inkluderas:
  • Dammsugning & skurning av entrén och trapphuset.
  • Entrémattan dammsugs och skakas av för att hållas ren.
  • Torkning av rengöring av ledstänger, dörrar, fönster och lampor. 
  • Hissen dammsugs och skuras från golv till tak. 
Trapphuset får utstå enormt mycket, speciellt under vinterhalvåret här i Sverige. Då släpas blöta löv, lera och snö in i entrén och trapphuset. Det blir väldigt snabbt smutsigt och på längre sikt, sliten. Varje entré och trapphus är som tidigare nämnt helt unikt och därför behöver vi skräddarsy vårt arbete för er skull. Oavsett så kan ni som kund känna er trygga med att vi har medarbetare som har lång erfarenhet av att städa åt såväl fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. De vet vad som krävs för att få fram ett skinande rent resultat varje gång!

26 år
i branschen

150 st
anställda

400 st
städställen

 

trappstädning stockholm

Vad erbjuder vi?

Ni väljer själv hur ofta era lokaler ska städas samt vilka moment som kontorsstädningen ska innehålla. Vi kan även komma med rekommendationer på vad just er lokal kan komma att behöva – vi anpassar oss efter era behov.

Förutom trappstädning i Stockholm erbjuder vi även tjänster som:
– Kontorsstädning
– Byggstädning
– Butiksstädning
– Golvvård
– Fönsterputs
– Samt övriga kontorstjänster som kaffe, förbrukningsmaterial, frukt m.m.

Självklart är vi på Skarings ISO-certifierade, vilket innebär att vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar. Samt att vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav i städningen.

Offert trappstädning i Stockholm

Kontakta oss via kontaktformuläret eller ring in till oss på 08-449 65 00 för en inledande kontakt. Sedan ser vi till att boka upp ett möte på plats hos er för att se över just ert trapphus och behov. Det viktigaste för oss att vi hittar en lösning som passar er BRF eller företag.

Så tycker våra kunder

Kontakta oss