Uppdragsgivare

KONTAKTA OSS! RING!Vår uppdragsgivare är till exempel advokatbyråer, ambassader, butiker, kontor, hälsokliniker.

Konsultföretag, centrala Stockholm

Hej, nu har Olga varit här för första gången och jag vill meddela att vi är jättenöjda. Det ser väldigt rent och fint ut och det t.om luktar rent. Vi är supernöjda, framför gärna detta till henne. /Helena, Office Manager

Niklas, Daglivs, Stockholm

För oss är städningen en avgörande del av vår verksamhet; är det inte städat i butiken så vill man inte handla. Det är bara att gå till sig själv, om butiken inte är ren och fräsch så går man någon annanstans. Vi ligger på fem våningsplan varav två är butiksplan. Städningen pågår 22 timmar om dygnet. Under dagen då verksamheten är i full gång har vi en städare som går igenom alla våningsplan. Efter stängningsdags kommer en städpatrull som går igenom butiken grundligt. Det viktigaste när vi väljer städbolag är att kvaliteten på städningen håller en hög nivå. Att vi sedan har en tio år lång relation bakom oss med Skarings underlättar definitivt kommunikationen. Vår uppfattning av Skarings är att ingenting är omöjligt att lösa. De är flexibla, alltid tillgängliga och om vi ber om något är det snabba ryck; precis som vi vill ha det!

Camilla, Digital River, Stockholm

Vi har jobbat med Skarings i över fem år och det har alltid fungerat bra.

Dicentia, Stockholm

För ungefär två år sedan blev vi uppringda av en säljare på Skarings. Vid tillfället var vi inte nöjda med vårt dåvarande städbolag, men letade inte aktivt efter ett nytt. Skarings gav ett professionellt intryck och vi fick snabbt en offert som vi kunde ta ställning till. Priset avgjorde såklart också! Städningen av vårt kontor är klart redan klockan åtta. Tack vare det har vi lugn och ro när kundkontakterna börjar för dagen.